skogsvård

Som skogsägare behöver du en kvalitetsmedveten partner för din skogsvård. Hos LP Skog Älvdalen möter du lång erfarenhet och stort engagemang för just din skog. Vår styrka finns i omtanken om skogen och möjligheten att snabbt organisera och planera efter våra kunders behov. Du kommer att upptäcka att LP Skog Älvdalen är proffs på skogsvård, ger en snabb, korrekt och opartisk rådgivning, och alltid är att lita på!

Här är exempel på vad vi kan hjälpa dig som skogsägare med:

Markberedning
När du slutavverkat behöver du markbereda. Markberedning skapar en starkt förbättrad växtmiljö för nya plantor, ökar överlevnaden samt ger plantan rätt förutsättning till hög produktivitet. Du får en snabbare och säkrare start på vägen till din framtida skog

Kontakta oss för en offert, anpassad för just dina behov.

markberedning

Plantering
Plantering är det effektivaste och säkraste sättet att skapa ny skog efter en avverkning. Alla våra skogplantörer är utbildade för att utföra ett kvalitativt planteringsjobb, och våra arbetsledare har många års erfarenhet av plantering.

Kontakta oss för en offert, anpassad för just dina behov.

skogsplantering

Röjning
Om du inte röjer går du miste om framtida intäkter. Utan röjning blir det klenare träd, sämre kvalitet och fel trädslag i skogarna samtidigt som risken för skador ökar. En röjning utförd vid rätt tidpunkt ökar ditt rotnetto vid första gallring med 30 %. Tjäna pengar = Röj din skog.

Vår röjning utförs av personal med många års erfarenhet av vårt kvalitativa arbetssätt. Vi röjer dels efter bolagens röjningsinstruktion, men även efter de önskemål som du som markägare har.

Kontakta oss för en offert, anpassad för just dina behov.
röjare


Rågångsupptagning
Att hålla rågångar öppna och tydliga är ett återkommande arbete. Det kan vara lämpligt att inleda med som eget arbete. Vi har personal som har lång erfarenhet av att markera upp och röja rågångar.

Kontakta oss för en offert, anpassad för just dina behov.

Stämplingar
Stämpling är en tjänst som utförs i samband med försäljning av skog på rot. Data om skogen samlas in som sedan utgör grund för anbudsunderlag vid försäljningen. Vid denna försäljningsform får du ett totalpris som är bestämt före avverkning. Vid anbudsförfarande konkurrerar flera köpare om råvaran vilket ökar dina möjligheter att få ut det mesta möjliga för din skog.

Kontakta oss för en offert, anpassad för just dina behov.
stämpling

teakplantagefastigheter till salu


.
.............